Veelgestelde vragen

Super Blue Stuff Shop gebruikt 100% gerecycleerd milieuvriendelijke polystyreen. Het is opnieuw te gebruiken en recyclebaar. Het product is uiteraard CFK-vrij en het bevat een enzym dat ervoor zorgt dat als de chips onverhoopt in het milieu terecht komen zij binnen een redelijke termijn volledig afgebroken worden tot onschadelijke producten. Aardig om te weten is dat de Flo-Pak verpakkingschips in het Guinness Book of Records wordt vermeld als lichtste door mensenhanden vervaardigd product. Super Blue Stuff Shop raadt u aan het verpakkingsmateriaal te bewaren en het te hergebruiken. Zelf hergebruiken wij ook de verpakkingsmaterialen waarin wij onze inkopen ontvangen. Het kan dus voorkomen dat u ander verpakkingsmateriaal aantreft dan de groene polystyreenchips. In dat geval hebben wij verpakkingsmateriaal hergebruikt. Fijn voor het milieu.
Super Blue stuff en Super White Stuff hebben de zelfde veilige natuurlijke en effectieve samenstelling. De enige verschillen zijn de kleur en geur. Geur: Super Blue Stuff heeft een lichte, aangename perzikgeur met een ondertoon van munt, die door zowel mannen als vrouwen gewaardeerd wordt. Super White Stuff heeft een natuurlijke geur van de in het product aanwezige munt, er is geen geur toegevoegd aan het product.   Kleur: Super Blue Stuff is blauw. Blauw is een troostrijke en rustgevende kleur. Aan Super White Stuff OTC is geen kleurstof toegevoegd. Het heeft een natuurlijke off-white kleur.
U kunt u bestelling ook komen ophalen in Grootebroek. Neemt u vooraf wel eerst contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn namelijk niet altijd aanwezig. Super Blue Stuff Shop Zesstedenweg 49 1613JA Grootebroek 0228514367 Peter@superbluestuffshop.nl
De Leveringsvoorwaarden van Super Blue Shop vindt u hier.
SuCertificering Super Blue Stuff Shopper Blue Stuff Shop is aangesloten bij het Qshops Keurmerk, het erkende keurmerk voor Websites en Webwinkels in Nederland. Het Qshops Keurmerk (sinds 2005) is naast een van de oudste, ook één van de meest betrouwbare en bekende keurmerken van Nederland. Toetsing en certificering van webwinkels gebeurd bij het Qshops Keurmerk onafhankelijk. Super Blue Stuff Shop voldoet aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving. De webwinkel en de website van Super Blue Stuff Shop Nederland maken gebruik van beveiligde https verbindingen. Bekijk hier de Qshops certificering van Super Blue Stuff Shop.