Blue Spring Boosters

Blue Spring Boosters

Boosters

Verhoog de effectiviteit van de Blue Spring pijnverminderende producten met Blue Spring boosters.
Soms is gewrichts- en spierpijn zo ernstig dat u iets extra's nodig heeft om de pijn snel te verlichten zonder dat u aangewezen bent
op gevaarlijke pijnstillers op recept of andere medicijnen. Daarom heeft Blue Spring een speciale lijn van boosters gemaakt.
De boosterreeks bestaat uit een spray, een crème en een roll-on zalf. Alle drie kunnen ze veilig worden gebruikt in combinatie met alle andere pijnstillende producten van Blue Spring. Breng eenvoudig een dunne laag van een van de boosters aan op de Super Blue Stuff OTC of ander pijnstillend product van uw keuze en binnen enkele minuten zal de pijn verminderen of zelfs volledig verdwijnen. Net als de andere Blue Spring producten bevatten de boosters geen agressieve chemicaliën of conserveermiddelen, dus u kunt ze zo vaak gebruiken als u nodig heeft. We hebben Blue Spring boosters met Arnica, Capsaïcine of Menthol. U kunt kijken welke van de boostervarianten het beste bij u past.
   We hebben drie varianten boosters in het assortiment:

 

Arnica Cream Booster

Arnica Cream Booster
Arnica Cream Booster geeft een boost van kruidenverlichting, vermindert kneuzingen en zwellingen en bestrijdt ontstekingen.

Capsicum Roll-on Booster

 

Capsicum Roll-on Booster
Capsicum Roll-on Booster is ontwikkeld om een veilige en effectieve warmte boost te geven. Het bevat Capsicum en Emoe Olie en komt in een masserende roller.

Menthol Spray Booster

 

Mentol Spray Booster
Menthol Spray Booster kan aanvullend gebruikt worden bij Super Blue Stuff en Super White Stuff en versterkt hierdoor de werking. Menthol Spray Booster kan ook apart gebruikt worden.
Door het unieke spuitsysteem is de spray in verschillende standen te gebruiken. De spray bevat geen gas en is millieuvriendelijk.
Mental Spray Booster geeft een extra boost met verkwikkende menthol. Het komt in een handige spray verpakking en is zeer geschikt voor gebruik op moeilijk te bereiken delen van het lichaam.