Over ons

Peter Super Blue Stuff Shop

Sinds 2004
In 2004 richtte Marjan Holsderver Super Blue Stuff Shop Nederland op. Zij had goede ervaringen met de producten van fabrikant Blue Spring, zoals Super Blue Stuff en Foot & Leg Comfort, en besloot de producten te importeren en te verkopen via een webshop. In de jaren die volgde vonden vele potjes Super Blue Stuff en andere wellness- en natuurlijke pijnbestrijdingproducten van Blue Spring hun weg naar tevreden klanten in Nederland. Maar ook steeds meer klanten uit andere Europese landen weten de weg naar de webshop te vinden.
Super Blue Stuff Shop Nederland werd officieel distributeur van Blue Spring voor Europa. Daarnaast werden wij ook officieel importeur van Emuse, een Australisch bedrijf in producten met 100% zuivere Emoe Olie.

Nieuwe Eigenaar
Sinds 2017 ben ik eigenaar van Super Blue Stuff Shop Nederland. Ik heb de afgelopen jaren veel contact gehad met klanten en van hen gehoord wat Super Blue Stuff en de andere producten uit ons assortiment, voor hen betekenen. Sommigen gebruiken ze incidenteel bij een kleine blessure, na het sporten tegen spierpijn of vooraf tegen spierpijn (wielrenners, schaatsers). Een grote groep trouwe klanten heeft echter chronische pijn- of huidklachten. Voor hen betekenen de producten uit de Super Blue Stuff Shop dat de pijn weer dragelijk wordt, dat ze de dag en ook de nacht weer prettig door kunnen komen.

Vertrouwde Service
Pijn, of het nou om acute of chronische pijn gaat, kan de kwaliteit van leven ernstig aantasten. Het is fijn dat mensen met de producten uit onze shop echt geholpen worden. Met ons productaanbod willen wij de impact van pijn in uw leven helpen verminderen, op de weg terug naar een pijnvrij en actief leven. Omdat pijn een serieuze zaak is stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten en van onze service.
In de komende jaren kunt u blijven vertrouwen op onze service en snelle levering. Daarnaast zullen wij informatie over onze producten, maar ook over gezondheid in het algemeen blijven verbeteren en blijven toevoegen aan onze online infotheek.

U bent met uw vragen altijd welkom. Uw welzijn is onze zorg.

Peter van der Vlies
Super Blue Stuff Shop peter@superbluestuff.nl
0228-524325