Lichaamsverzorging

De speciaal samengestelde haarverzorgingsproducten van Blue Spring geven je haar weer glans terug en bevatten een hoge kwaliteit aan plantaardige ingrediënten, kruidenextracten en oliën die de haarschubben glad maakt, waardoor het haar zacht en soepel wordt. De haarproducten bevatten geen paraben en agressieve chemicaliën.
De zeep van Emuse is zeer geschikt voor de gevoelige huid, helpt uitdroging van de huid te voorkomen en heeft een heilzame werking bij verschillende huidaandoeningen.
 We hebben de volgende lichaamsverzorgingsproducten in ons assortiment:
Hair Healthy Shampoo
Shampoo met Tea Tree Olie, Aloë Vera, Emoe Olie en Vitamine A en E. Ook te gebruiken als all-over-body shampoo.
Anti-Aging Hair Conditioner
Haarcrème op basis van Emoe Olie en Aloë Vera. Geschikt voor gekleurd, gepermanent, dof, futloos en beschadigd haar. De haarcrème maakt het haar weer levendig, glanzend en gezond. Voorkomt slap en pluizig haar. Ook zeer geschikt voor mensen met Psoriasis op de hoofdhuid.
De conditioner werkt genezend door de emoe-olie.
Hair, Skin & Nails
Hair Skin and Nails is rijk aan de vitamines en mineralen die een erkende positieve invloed op de haarzakjes en hun groei hebben.
Luxe handgemaakte zeep met Emoe Olie en Himalaya Zout
De gecombineerde heilzame werking van Emoe Olie en Himalaya zout maken deze luxe zeep een weldaad voor de huid.
De zeep is zeer geschikt voor de gevoelige huid, helpt uitdroging van de huid voorkomen en kan gebruikt worden onder de douche, in bad en bij de wastafel.
Luxe handgemaakte zeep met Emoe Olie en Geitenmelk
De gecombineerde heilzame werking van Emoe Olie en geitenmelk maken deze luxe handgemaakte zeep tot een weldaad voor de huid.
De zeep is zeer geschikt voor de gevoelige huid, helpt uitdroging van de huid voorkomen en kan gebruikt worden onder de douche, in bad en bij de wastafel.
Daarnaast heeft deze zeep een gunstig effect op eczeem en acne en is het effectief op psoriasis en rosacea.